Promocija nove kozmetike iz Ivančić i sin apoteka - BAYNA

Više od 26 godina komunikacije sa damama, uz svakodnevno osluškivanje njihovih ideja, izazova i potreba motivisalo je farmaceute apoteke “Ivančić i sin” da unaprede stare formulacije krema za lice. Tako je nastala nova linija kozmetičkih proizvoda ručne izrade, visokokvalitetnog sastava, bez čuvenih neprijatelja – vestačkih boja i parabena, simbolično nazvana BAYNA.
Napravljena od najkvalitetnijih, pažljivo biranih sastojaka, uz entuzijazam vrhunskih farmaceuta i veru da će kozmetika koju stvaraju biti upravo po meri savremene žene i njenih potreba, BAYNA je namenjena svim onim damama koje su godinama išle od drogerije do drogerije, tragajući i lutajući u želji da pronađu idealan proizvod za sebe i svoju kožu.
U sredu, 13. decembra, BAYNA je pravo iz apoteke stigla u “Muzej nauke i tehnike” u Beogradu, gde je predstavljen kompletan asortiman, a gošće su dobile priliku da na licu mesta isprobaju proizvode za svakodnevnu negu kože lica, tela, ruku i stopala.
“Bayna kozmetika obezbeđuje koži kvalitetnu negu, zaštitu i dugotrajnu hidrataciju. U sebi sadrži kozmetički aktivne komponente sheu i kakao buter, hijaluronsku kiselinu, tripeptide, koenzim Q10, morski kolagen, organska ulja argana i semenki grožđa, ceramide, vitamine E i A, ricinusovo ulje i pantenol. Sa posebnom pažnjom odabrane su i specijalne parfemske komponente francuskog porekla, koje ne izazivaju alergiju na koži. Upravo zbog svega navedenog Bayna predstavlja pravi izbor za svaki tip kože.”- rekla je Mr ph Vera Anđelić, jedan od tvoraca kozmetike na koju je veoma ponosna.
Specijalni gost na ovoj promociji bila je Mr ph spec. Jelena Manojlović, kustos muzeja Farmaceutskog fakulteta u Beogradu koja je prisutnim damama ispričala priču o Baynoj, bezvremenoj ženi koja se negovala još od vremena Rimljana pa sve do današnjih dana, kada je kozmetika nastajala i kupovala se isključivo u apotekama.