NOVO - BAYNA MLEKO ZA SUNČANJE!

Sa zadovoljstvom najavljujemo da od danas, 06/07, u svim apotekama Ivančić i sin možete pronaći i 3 nova BAYNA proizvoda:

Nova BAYNA kozmetička linija za sunčanje je najbolja prevencija od štetnih sunčevih zraka. Idealna kombinacija kozmetički aktivnih komponenata kao što su: maslinovo ulje, kako buter, beta karoten, vitamini AD i E, pantenol, čini naše preparate za sunčanje pogodnim za celu porodicu.

BAYNA MLEKO ZA SUNČANJE SPF 50+
Lipofilna vodootporna, lagana, hidrantna emulzija sa visokim zaštitnim UV faktorom, namenjena je zaštiti veoma osetljive kože lica i tela od štetnih sunčevih zraka. Idealna kombinacija vitamina, biljnih ulja (maslinovo i caroten) i kakao butera štiti kožu od prevremenog starenja i isušivanja, a samim tim i smanjuje rizik od pojave crvenila i iritacije. Bayna mleko za sunčanje SPF 50+ pogodno je i za izuzetno svetlu i osetljivu kožu. Jednostavno se nanosi i lako apsorbuje.
Način upotrebe: Nanositi na lice i telo pre izlaganja suncu i posle svakog kvašenja.
CENA: 1.290,00 rsd

BAYNA MLEKO ZA SUNČANJE SPF 30
Lipofilna vodootporna, lagana, hidrantna emulzija sa visokim zaštitnim UV faktorom, namenjena je zaštiti kože lica i tela od štetnih sunčevih zraka. Idealna kombinacija vitamina E i maslinovog ulja štiti kožu od prevremenog starenja i isušivanja, a samim tim i smanjuje rizik od pojave crvenila i iritacije. Bayna mleko za sunčanje SPF 30 jednostavno se nanosi i lako apsorbuje.
Način upotrebe: Nanositi na lice i telo pre izlaganja suncu i posle svakog kvašenja.
CENA: 1.090,00 rsd

BAYNA MLEKO ZA SUNČANJE ZA DECU SPF 50+
Lipofilna vodootporna, lagana, hidrantna emulzija sa visokim zaštitnim UV faktorom, namenjena pouzdanoj zaštiti nežne i veoma osetljive dečje kože od štetnih sunčevih zraka. Blago vitaminsko mleko za negu i zaštitu osetljive kože, sadrži idealnu kombinaciju vitamina AD i E, pantenola, maslinovog ulja i cacao butera.
Bayna mleko za sunčanje za decu SPF 50+ zahvaljujući svom bogatom sastavu (vitamini, pantenol i prirodna ulja) redovnim nanošenjem intenzivno hidrira i neguje najosetljiviju dečju kožu, a samim tim i smanjuje rizik od pojave crvenila i iritacije.
Način upotrebe: Temeljno nanositi na lice i telo pre izlaganja suncu i posle svakog kvašenja.

CENA: 1.290,00 rsd

 

Za više informacija o BAYNA proizvodima za sunčanje

posetite neku od naših apoteka, ili nas kontaktirajte putem telefona: 

+381 (11) 3629 631