BAYNA na manifestaciji Dani zdravlja

Prošlog vikenda, 31. marta i 1. aprila 2018, Apoteka Ivančić i sin podržala je manifestaciju "DANI ZDRAVLJA" u STADION Shopping Centru.

U ugodnom ambijentu predstavili su se najkvalitetniji proizvodi i usluge koji su dostupni na našem tržištu, i koji zdravlje stavljaju na prvo mesto. Tom prilikom naša Apoteka predstavila je svoju kozmetičku liniju BAYNA – apotekarsku ručno rađenu kozmetiku, bez parabena i veštačkih boja. Svi posetioci imali su mogućnost da odmah na licu mesta dobiju savet naših farmaceuta kako da neguju svoju kožu, kao i da isprobaju sve naše kozmetičke proizvode.

   

Cilj manifestacije bio je da posetiocima omogućimo da u prijatnom ambijentu i u komunikaciji sa stručnjacima dobiju korisne savete o tome kako da unaprede i poboljšaju svoje zdravstveno stanje i zdravlje svoje porodice.

Manifestaciju "DANI ZDRAVLJA", podržao je i Dom zdravlja Voždovac, i posetioci su oba dana bili u prilici da vrše konsultacije i preventivne preglede.

ZU Apoteka Ivančić i sin nastojaće i dalje da radi na podizanju svesti javnosti o zdravstvenom stanju zajednice, kao i o nezi, jer mi znamo da je zdravlje osnova svega.